Ben je op zoek naar ecologische producten, webshops die werken met duurzame verpakkingen of die hun producten bewust bezorgen? Ontdek vandaag tijdens Eco Wednesday gedurende 24 uur lokale en/of duurzame webshops en producten.

Ontdek de aanbiedingen

BeCom stimuleert duurzaamheid in e-commerce

BeCom, initiatiefnemer van Eco Wednesday, is de Belgische e-commerce vakvereniging.

Met Eco Wednesday willen we webshops die duurzaamheid en ecologie belangrijk vinden een kans geven zich te tonen aan het grote publiek. Ontdek dan ook enkel leuke lokale webwinkels of zelfs grote handelaren met een duurzaam aanbod.

BeCom

Volg, ontvang, verzend. Alles in 1 app

Met de My bpost app beheert u al uw pakketten in één app. Volg al uw pakketten, ook die van andere transporteurs. Kies zelf waar bpost uw pakketten aflevert als u niet thuis bent. En nieuw: maak een verzendlabel om een pakje te versturen en druk het zelf af of laat het afdrukken in uw postkantoor of postpunt.

bpost

Ontdek alle voordelen van Pluxee

Met zijn maaltijdcheques, ecocheques, cadeaucheques en Sport & Culture cheques, levert Pluxee diensten die de levenskwaliteit van de consumenten willen verbeteren.

Krijg jij al elektronische Eco Pass? Dan kan je die gebruiken als betaalmiddel bij de meeste webshops die deelnemen aan Eco Wednesday.

Pluxee