Home Over Eco Wednesday

Wat is Eco Wednesday?

Je geniet gedurende 24 uur van exclusieve kortingen bij webshops die duurzaam werken en/of duurzame producten of diensten aanbieden.

Want duurzaam ondernemen is meer dan een trend. Het is een blijver. Onderzoek toonde trouwens een duidelijke evolutie in onze verwachtingen. In 2020 gaf 48% van de Belgen duurzaamheid aan als een belangrijk element dat een goede webshop onderscheidt van een slechte.

Veiligheid en betrouwbaarheid kregen dus een nieuwe dimensie: duurzaamheid. Daarom zet SafeShops.be op Eco Wednesday specifiek die webshops in de kijker die duurzaam werken en/of duurzame producten aanbieden. Want betrouwbaar betekent niet alleen veilig, maar ook eerlijk en duurzaam.

Duurzaam shoppen met leuke promo’s

Voor wie is Eco Wednesday?

Vind je het ook belangrijk om oog te hebben voor het klimaat en onze omgeving? Steun dan deze webshops die elk op hun manier stappen zetten om ecologisch en duurzaam te werk te gaan.

Sommige hebben reeds een heel mooi aanbod van duurzame producten, anderen werken aan CO2 neutraal transport en nog andere denken na over een ecologische verpakking.

Aan jou de keuze om de webshops waarvan jij vindt dat ze jouw aandacht en aankoop verdienen te steunen. 

 

Ben je een handelaar met een groene ziel? Verkoop je duurzame producten of diensten? Neem dan zeker deel aan de 3de editie van Eco Wednesday.

Ontdek de voorwaarden op www.thedays.be

Eco Wednesday is een initiatief van de Belgische ecommerce associatie
Safeshops.be vzw – Kapelsesteenweg 195/1 -2180 Ekeren – info@safeshops.be