Home Partners

Becom

Becom is de grootste Belgische e-commerce federatie. We zetten ons in om shoppen online betrouwbaar en aangenaam te maken, onder andere met ons Becom Trustmark. Met Eco Wednesday willen we webshops die duurzaamheid en ecologie belangrijk vinden een kans geven zich te tonen aan het grote publiek. Ontdek leuke lokale webwinkels of grotere handelaren met een duurzaam aanbod van 15 tot en met 19 mei 2024.

Meer info

Pluxee

Met zijn maaltijdcheques, ecocheques, cadeaucheques en sport- en cultuurcheques, opent Pluxee een wereld van mogelijkheden voor je. Pluxee steunt ook de handelaars en initiatieven voor duurzaam verbruik, zoals Eco Wednesday. De Pluxee Eco – de ecocheque van Pluxee – moedigt de Belgen aan om te kiezen voor duurzame, gezonde en lokale aankopen. Krijg jij al elektronische Pluxee Eco? Dan kan je die gebruiken als betaalmiddel in de webshops die deelnemen aan Eco Wednesday.

Meer info

bpost

Samen op weg naar groenere pakjes Zorgen voor een beter klimaat, dat doen we best samen. Jij kiest voor milieuvriendelijke levering, bpost reduceert de uitstoot van verzendingen. Zo gaan we samen op weg naar groenere pakjes.

Meer info