Home Partners

SafeShops.be / BeCommerce

SafeShops.be / Becommerceis de Belgische e-commerce federatie. Met Eco Wednesday willen we webshops die duurzaamheid en ecologie belangrijk vinden een kans geven zich te tonen aan het grote publiek. Ontdek enkele leuke lokale webwinkels of zelfs grote handelaren met een duurzaam aanbod op woensdag 17 Mei.

More info

bpost

Volg, ontvang, verzend. Alles in 1 app Met de My bpost app beheert u al uw pakketten in één app. Volg al uw pakketten, ook die van andere transporteurs. Kies zelf waar bpost uw pakketten aflevert als u niet thuis bent. En nieuw: maak een verzendlabel om een pakje te versturen en druk het zelf af of laat het afdrukken in uw postkantoor of postpunt.

More info

Sodexo

Met zijn maaltijdcheques, ecocheques, cadeaucheques en Sport & Culture cheques, levert Sodexo diensten die de levenskwaliteit van de consumenten willen verbeteren. Sodexo steunt ook de handelaars en initiatieven voor duurzaam verbruik, zoals Eco Wednesday. De Eco Pass – de ecocheque van Sodexo – moedigt de Belgen aan om te kiezen voor duurzame, gezonde en lokale aankopen. Krijg jij al elektronische Eco Pass? Dan kan je die gebruiken als betaalmiddel in de webshops die deelnemen aan Eco Wednesday.

More info